Chang-I in Amsterdam

Vrijdag gegeten bij het hippe Chinese restaurant Chang-I in Amsterdam. Zoals ze zelf omschrijven “Chang-i ambieert uw honger naar vernieuwing te stillen, op ieder denkbaar gebied.” De keuken had zeker een flinke uitdaging met ons gezelschap. Want naast mijn glutenvrije dieet, zat ik aan tafel met een vegetarier (geen vlees, geen vis) en iemand die glutenarm, lactosevrij en geen suiker en gist mag eten. De creaties waar de keuken mee kwam waren zeer smakelijk. Zelfs de amuse werd aan onze wensen aangepast. Kortom, lekker glutenvrij gegeten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: