Pastasalade

Voor 2 personen. Bereidingstijd: ca. 20 minuten.

Benodigheden:

  • 400 gram glutenvrije penne (Schär)
  • Hollandse jonge kaas
  • gedroogde tomaten
  • 1 rode paprika
  • 1 komkommer
  • 1/3 potje kappertjes
  • pijnboompitten
  • olijfolie
  • rode wijnazijn
  • zout
  • peper
  • mosterd

Werkwijze:

Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing en blus af met koud water. Snijd kaas, paprika, komkommer en gedroogde tomaten in kleine stukjes. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan. Hussel alles in een grote slakom doorelkaar. Voor de dressing, meng de olijfolie met de rode wijnazijn. Zout, peper en mosterd naar smaak toevoegen. Dressing te samen met de kappertjes over de salade verdelen en de pastasalade is klaar.

Variatietip: voor een Grieks tintje: vervang de Hollande kaas door Griekse fetakaas.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: