Drank- en spijslokaal Markant in Lichtenvoorde

Brood voor de lunch vergeten, dus ik moest ergens onderweg een lunch gebruiken. Tijdens de bijeenkomst van de Nederlandse Coeliakievereniging bleken veel mensen problemen te hebben met uiteten gaan, met name met buiten de deur lunchen. Ook al hadden ze duidelijk uitgelegd dat ze geen gluten mochten, vaak lag er dan toch een broodje bij het eten. Deze ervaring heb ik nog niet gehad en ook 3 oktober werd weer bevestigd dat je heerlijk glutenvrij buiten de deur kunt lunchen.

Drank- en spijslokaal Markant

Voor mijn werk was ik in Lichtenvoorde, in het oosten van Nederland. Op zoek naar een plaats om te lunchen liep ik bij drank- en spijslokaal Markant naar binnen. Op de lunchkaart stonden alleen broodjes, salades met croutons of gebonden soepen. Een echt glutenfeest. Na uitgelegd te hebben dat ik geen gluten mag hebben, bestelde ik een boerenomelet. Na de verhalen van de dag ervoor, zei ik nog maar een extra keer dat het echt zonder brood moest zijn. Toen de ober met mijn omelet kwam zag ik op het bord brood liggen. De verhalen van de leden van de Nederlandse Coeliakievereniging leken te worden bevestigd. Maar niets is wat het lijkt. Ze hadden heerlijk glutenvrij brood, helemaal top bij mijn boerenomelet.

Advertentie

Eén reactie

  1. Hoi Nicole,

    Wat een mooie blog, echt super dat je dit zo allemaal bijhoudt!

    Het was maandag overigens erg lekker glutenvrij en vegetarisch eten 🙂

    Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: