Buikkrampen

Plotseling waren daar hevige buikkrampen. Ik zat heerlijk voor de televisie, had net een kopje thee gedronken en toen kwam daar de eerste kramp. Het deed vreselijk veel pijn. Het enige wat verlichting bracht was mijn tranen laten lopen. Gelukkig was het tijd om te gaan slapen en ben ik, met een Hot Colderex op, in slaap gevallen.

Terugdenkend aan wat ik de afgelopen dagen had gegeten, kon ik helaas echt helemaal niks bedenken waarin gluten zouden kunnen hebben gezeten. Vrijdag pakte ik een doos met baklava vast, welke we op mijn werk hadden gekregen voor het einde van de Ramadan. Ik maakte nog een grapje tegen een collega dat ik dat eigenlijk niet vast mocht houden, vanwege de gluten. Maar zou dit het echt zijn geweest? Dat er gluten aan mijn handen zijn gekomen en ik die per ongeluk binnen heb gekregen? Dat zou betekenen dat ik toch wel erg gevoelig ben. Nee, dat kan ik me niet voorstellen.

Gelukkig waren de buikkrampen van korte duur. Na een nacht goed geslapen te hebben, waren ze weg.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: