Glutenvrije bakles

Dinsdag 30 oktober heb ik een glutenvrije bakles gevolgd. Deze baklessen worden eens in de zoveel tijd georganiseerd door de NCV. De groep bestond uit 3 personen. Vroeger werden de lessen gegeven op een school in Uithoorn, tegenwoordig worden deze cursussen bij de cursusleidster thuis gegeven. We hebben lekkere dingen gebakken: soesjes, kruidcake, krentenbolletjes en oublies. En dat allemaal glutenvrij. Ik heb veel tips gekregen en veel producten kunnen uitproberen. Echt de moeite waard, dus ik ga in november weer ;-).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: