Liefhebber te Amsterdam

Zondag gezellig met vrienden bij Liefhebber in Amsterdam gegeten. Zonder van te voren te hebben gereserveerd en dus ook niet aangekondigd dat ik glutenvrij eten moest hebben, naar binnen gestapt. Erg was nog plek genoeg, we waren vroeg. Aan een knus tafeltje gaan zitten. Ik zoek altijd eerst een gerecht uit dat mij lekker lijkt en dan vraag ik of ze aan de kok kunnen vragen of het glutenvrij is. Dit bleek het geval. Begonnen met een carpaccio, gevolgd door een malse tournedos. (Misschien niet echt origineel, maar meestal wel veilig) Er zaten heerlijke verse groenten bij. Helaas waren de frieten niet glutenvrij, ze zagen er zo lekker uit. Heel verleidelijk, maar dus niet van gegeten. Fijn om weer een restaurantje om de hoek te hebben, waar ik lekker glutenvrij kan eten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: