Soepje tussendoor

Soms voel ik me heel flauw en dan helpt een soepje mij altijd om een beetje op krachten te komen. Alleen jammer dat er in veel kant-en-klare soepen gluten zitten.

Vermicellisoep

Benodigheden:

  • 1/2 liter water
  • 1 glutenvrij bouillonblokje (bijv. heldere groenteboullion van Natur Compagnie, verkrijgbaar bij EKO plaza)
  • handje vermicelli (mijn favoriet: Rice & Corn Spaghetti Noodles van Orgran)
  • fijne soepgroenten

Vermicelli

Bereidingswijze:

Breng het water in een pan aan de kook, los hierin het bouillonblokje op. Voeg een handje vermicelli toe. Kijk op de verpakking voor de kooktijd. Voeg op het laatst de soepgroenten toe.

Lekker tussendoortje!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: