Tong Ah te Weesp

De standaard reactie bij de Chinees is “u mag geen gloenten eten”. Nee, wel groenten, maar geen gluten.

Maar bij Tong Ah in Weesp was de reactie afgelopen maandag anders. De ober die ons serveerde wist wat gluten waren. Er werd mij verteld dat ze alleen aardappelmeel, rijstebloem en tapiocameel gebruiken, dus geheel glutenvrij. Als je dan in een week twee keer bij hetzelfde restaurant gaat eten, dan moet het natuurlijk wel goed zijn. Maandag met een vriendinnetje bij Tong Ah gegeten en vrijdag weer met twee andere vriendinnetje. Beide keren een heerlijk verrassingsmenu genomen. Maandag als voorgerecht een Thaise salade met ossenhaas overgoten met een fris-pittige aardbeien-mintsaus, een goede combinatie. Het hoofdgerecht bestond uit drie gerechten. Bij het toetje ging het een beetje fout, op het ijsje zat een koekje. Dus ijsje ging terug en ik kreeg een nieuwe. Je moet alert blijven. Vrijdag weer het verrassingsmenu besteld. Het leuke is dat ik niet twee keer hetzelfde verrassingsmenu kreeg. Als voorgerecht gamba’s op een spiesje. En nu maar liefst vier heerlijke gerechten als hoofgerecht. We waren deze keer dan ook met zijn drieen. Bij het toetje ging het weer mis, er zat weer een ijsje op. Dus ijsje ging terug en ik kreeg een nieuwe.

Tong Ah heeft een prettig, sfeervol Chinees interieur. Er is gebruik gemaakt van mooi behang, grote lampen als verlichting en mooie raambekleding. De tafels staan ruim uit elkaar, zodat je genoeg privacy hebt. Er is een rokers en een niet-rokersgedeelte.

Chinees blijft bij mij favoriet, lekker glutenvrij!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: