Doyenne du Comice

Ik ben dol op fruit. Van kleins af aan, is mijn lievelingsfruit de peer. Niet zomaar een, nee een harde Doyenne du Comice. Zoals je hem misschien niet hoort te eten, sommige mensen zeggen zelfs dat je er buikpijn van krijgt. Nou, ik niet. Geef mij in de winter maar elke dag een fruitsalade van 1 peer (harde Doyenne du Comice), 1 appel en 1 banaan. Als extra kunnen er mandarijntjes of kiwi’s aan worden toegevoegd, maar voor mij is het geen must. Het lekkerst smaakt zo’n fruitsalade als hij gemaakt wordt door iemand anders dan mijzelf, mijn vriendje of mijn moeder :-). 

Doyenne du ComiceDoyenne du Comice

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: