Mimi’s risotto

Iedereen is heel erg begaan met mijn glutenvrije dieet. Ze weten dan ook hoe beroerd ik mij kan voelen als ik per ongeluk gluten binnen krijg en dat wil natuurlijk niemand op zijn geweten hebben ;-). Bij Mimi heb ik al meerdere keren heerlijk glutenvrij gegeten. Natuurlijk verdient zij dan ook een plekje op mijn website met haar heerlijke risotto.

Voor de risotto van Mimi heb je de volgende ingredienten nodig:

 • Risottorijst
 • Garnaaltjes
 • Courgette
 • Champignons
 • Tomaat
 • Boullionblokjes, opgelost in ca. 1 liter water
 • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Snijd alle ingredienten in kleine stukjes. Roerbak de champignons, courgette en tomaat. Voeg de rijst toe. Volg de aanwijzingen op het pak. Makkelijk te maken op een klein fornuis.

Advertentie

Eén reactie

 1. Hey!

  Ik ben erg blij dat je het lekker vond! Ik hoop dat je nog veel bij mij komt eten, genoeg glutenvrije-ideetjes (maar eerst nog naar Pancakes)!

  Ook wil ik je nog complimenteren met deze blog. Ik vind het altijd errrug leuk om alles te lezen. De combinatie van informatieve en tegelijkertijd leuke/ontroerende verhalen en restaurant- en receptentips zijn echt geweldig. Ik weet zeker dat iedereen (met en zonder glutengedoe) er veel aan heeft, ga zo door!

  Dikke zoen, Mimi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: