Mezzanine te Dubai

Jarig zijn is een feest, eten is een feest, maar eten en jarig zijn dat is dubbelfeest. Voor mijn verjaardag gingen we naar Mezzanine, een restaurant van topkok Gary Rhodes. Een geweldig diner gehad bij Mezzanine in het Grosvenor House, een prachtige ambiance.

Zonder van te voren te laten weten dat ik glutenvrij moest eten, kwamen er geweldige gerechten op tafel. Vers glutenvrij brood. Kleine amuses, allemaal glutenvrij. Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. De smaken waren voortreffelijk. Tongstrelende sausjes, malse stukjes vis en vlees. Als klapper brachten ze aan het eind kleine scones, natuurlijk glutenvrij, met “clutted cream” en jam. Op het bord stond “Happy Birthday Nicole”. Heel attent en niet eens geregeld door de mensen met wie ik aan het eten was. Het bedienend personeel had opgevangen dat ik jarig was.

Mezzanine te Dubai

Mezzanine in Dubai was een geweldige ervaring. Ik hoop dat Gary Rhodes snel een restaurant in Nederland opent.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: