Bloemkool à la Wilma

Glutenvrij koken hoeft niet moeilijk te zijn. Ik heb gesmuld van onderstaand gerecht. Simpel en erg lekker.

Benodigheden:

  • bloemkoolroosjes
  • tomatensaus
  • Gruyère kaas plakjes

Bereidingswijze

Kook de bloemkoolroosjes gaar. Verwarm de tomatensaus in een pannetje. Leg de bloemkoolroosjes in een ovenschaal. Schenk hier de tomatensaus overheen. Leg er een aantal plakjes kaas op. Even in de oven en klaar.

Lekker met gekookte aardappelen en een salade.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: