’t Weesperplein te Weesp

Gezellig met vriendinnetjes bij ’t Weesperplein in Weesp gegeten. Debby en ik zijn in december allebei jarig geweest, dus dit moest gevierd worden. Zes keer per jaar komen we met z’n zesjes bij elkaar. Altijd moeilijk om een dag te vinden dat we alle zes kunnen, maar deze keer ging het soepel.

Bij het reserveren gelijk aangegeven dat er rekening gehouden moet worden met een glutenvrij dieet. Dit was geen probleem en dat klopt. Ze hadden er duidelijk werk van gemaakt. Toen ik de kaart kreeg, kwamen ze aan met een papiertje waarop stond welke gerechten ik allemaal kon bestellen. Bij een paar gerechten zou de saus worden aangepast of weggelaten, maar de keuze was reuze. Zelfs bij de nagerechten kon ik nog kiezen.

Bij ’t Weesperplein heb je het gevoel dat je op een echt buitenplein zit. Het restaurant heeft een beklinkerde vloer, lantaarns en een levensechte (daar ben ik nog niet van overtuigd) boom in het midden van de zaak, waarvan de takken zich uitstrekken over de tafeltjes. Een sfeervol restaurant, met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Advertentie

2 Reacties

 1. Hallo, aangezien je schrijft over een lekker glutenvrij leven.
  Moet je toch even als je de kans ziet, en in Antwerpen bent, gaan eten bij Eugène, glutenvrij en koemelkvrij restaurant.
  U een heerlijk menu aanbieden bereid zonder gluten en koemelk, dat is het doel dat het team van Eugène zich heeft gesteld. In een aangenaam kader op het Antwerpse Zuid, bieden wij u een kaart met verschillende vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Wij gebruiken alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten en houden rekening met de seizoenen zodat u gezond en lekker eet. Naast klassiekers vindt u ook verrassende combinaties die aantonen dat een gluten- en koemelkvrije keuken niet saai hoeft te zijn. Breng dus uw vrienden mee!

  Eugène heeft ook een aantal basisproducten geselecteerd die u in het restaurant kunt kopen.

  hopelijk zien je we een keer verschijnen,

  met vriendelijke groeten,
  Damien

 2. Hoi,
  Wat een goed initiatief een gluten- en koemelkvrij restaurant! Nicole wat mij betreft kunnen we het over een jaartje gaan proberen…!
  Groetjes, Mimi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: