Verjaardagsfeestje

Inmiddels ben ik er al een beetje aan gewend, welke producten ik wel mag en welke producten ik niet mag. Voor andere mensen is het vaak nog een heel gezoek. Afgelopen vrijdag had ik een etentje bij Mischa, nog voor haar verjaardag welke in oktober al was. Het thema was Valentijn, dus de tafel was prachtig versierd met rode tafelkleden en mooie hartjes. We kregen ook allemaal een mooie kaart. Ben ik dit jaar in elk geval van iemand zijn Valentijn. Van te voren had ze al gevraagd waar ze op moest letten. Ze waren echt geschrokken dat er in zoveel producten tarwe verwerkt zit en/of andere glutenbevattende producten. En soms is het ook best moeilijk om door de hele opsomming van producten het bos nog te kunnen zien. Wanneer staat op alle producten het glutenvrije teken, dat zou het leven voor een coeliakiepatient en haar omgeving toch heel wat makkelijker maken.

Advertentie

Eén reactie

  1. hallo
    mijn zoontje is deze maand jarig maar mag geen tarwe en koemelk en zou graag een taartje willen maken kan mij iemand helpen met receptjes en zeggen hoe ik er moet aan beginnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: