De Jonge Haan te Hilversum

Wij hadden een mooi plekje gevonden aan het raam. Het zonnetje scheen heerlijk door de ramen naar binnen, onze lichamen verwarmend. Op de kaart stond een heerlijke salade met blauwe kaas en dadels. Het water stroomde al in mijn mond. En hij was ook echt om mijn vingers bij af te likken. Ik ben nu eenmaal verzot op dadels. Natuurlijk ken ik niet helemaal het geheim van de chef, maar in de volgende blog staat het recept en met een beetje fantasie kan iedereen er van smullen. Neemt niet weg dat De Jonge Haan ook een erg leuke plek is om te lunchen en vast en zeker ook om te dineren. Heerlijk glutenvrij kunnen lunchen.

Advertentie

4 Reacties

  1. sorry maar blauwe kaas is niet glutenvrij

  2. Beste Marty,

    Bedankt voor je reactie. Ik ben me hier absoluut niet bewust van. Eet het bijna iedere week. Ik heb het ook aan mijn dietiste gevraagd en volgens haar kon ik het gewoon eten. Maar ik geloof dat de meningen. toch nog wel uiteenlopen. Voor zover ik weet zijn de productieprocessen voor het maken van blauwe kaas veranderd. Werd de schimmel in deze kazen vroeger inderdaad op brood gekweekt, tegenwoordig is dit een chemisch proces. Dus dan past blauwe kaas gewoon in een glutenvrij dieet, maar ik zal eens achter wat meer informatie hierover aangaan. Mijn buurman heeft een groot kaasbedrijf, dus ik zal het hem eens vragen. Je hoort nog van me.

    Groet,

    Nicole

  3. […] Geplaatst op november 3, 2008 door Niccky Eind september schreef Marty in een reactie op een recept met blauwe kaas: “sorry maar blauwe kaas is niet glutenvrij”. In de […]

  4. Zoals beloofd zou ik hier nog op terugkomen. Zie mijn stukje over blauwe kaas. Kort samengevat: blauwe kaas is glutenvrij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: