Tatin te Amsterdam-Oost

Restaurant Tatin te Amsterdam

Voor mijn nichtjes verjaardag bij het restaurant Tatin gegeten. Een kindvriendelijk restaurant, waar lekker gegeten kan worden. Wat een mooi gebouw, een oud gemaal. Het eten was lekker, al moesten wij er wel erg lang op wachten. Natuurlijk wel voor de vertrouwde glutenvrije biefstuk met Roseval aardappelen gegaan.

Advertentie

2 Reacties

 1. Ik wil een weekendje Amsterdam plannen met mn moeder (ze heeft glutenallergie)
  Nu is mijn vraag is er werkelijk garantie dan wij bij dit restaurant glutenvrij kunnen eten??
  En zitten jullie dicht bij Carre??

  • Beste Shirley,
   Ik heb bij dit restaurant lekker glutenvrij kunnen eten, maar wil je het zeker weten dan zou ik gewoon even telefonische contact opnemen. Het is natuurlijk al wel een tijdje geleden.
   Een ander goed restaurant is Vandemarkt ook in Amsterdam-Oost. De chef die hier in de keuken staat neemt het glutenvrij koken echt serieus. Ik heb nog geen tijd gehad om er een blogpost over te schrijven, maar toen ik ’s middags belde. Is de chef naar de winkel gesneld om glutenvrij meel te halen en had ik ’s avonds heerlijke zelfgebakken broodjes met roomboter. Dit restaurant zit niet ver van Carré, uit mijn hoofd twee metrohaltes of 30 minuutjes wandelen langs de Amstel.
   Ik weet niet of je al een slaapplek hebt, maar er zit een leuke bed&breakfast ook in Amsterdam-Oost, heet De vliegende kok. Ik weet bijna zeker dat zij een lekker glutenvrij ontbijt voor je kunnen verzorgen.
   Alvast een heel fijn weekend met je moeder in Amsterdam.
   Groetjes,
   Nicole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: