Weer gezond…

Dinsdag 11 maart: uitslag van mijn gastroscopie. Goed nieuws mijn dunne darm heeft zich helemaal hersteld en in mijn bloed zijn geen vitaminetekorten meer gevonden. Ik ben zo blij, mijn inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen. De dokter stond er zelf ook versteld van dat ik zo’n snelle vooruitgang heb geboekt. Toch nog even gevraagd of het mogelijk is dat ik misschien toch geen coeliakie heb. (Tja, ik heb af en toe nog last van de ontkenningsfase.) Maar dit is volgens mijn dokter toch echt uitgesloten. Ook gezien het feit dat het niet eten van gluten zo’n enorm effect heeft gehad op mijn dunne darm en mijn bloedwaarden. Vanaf nu ga ik het doen zonder extra vitamines en hoop ik dus alle benodigde voedingsstoffen uit mijn eten te kunnen halen. Natuurlijk blijf ik er goed op letten dat ik glutenvrij eet, en dus zal ik de lekkere glutenvrije wereld steeds een stukje beter leren kennen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: