De Haven van Huizen te Huizen

Net als bij de Graaf Floris V in Muiden, kan je bij De Haven van Huizen prima glutenvrij lunchen en dineren. Het restaurant is gelegen aan de Oude Haven in Huizen. In de winter brandt heerlijk de openhaard. Met de verbouwing van ons huis hebben wij hier uurtjes doorgebracht om lekker op te warmen en de bouwplannen te bespreken. Ook bij de Haven van Huizen ga ik graag voor de boerenomelet en meestal hebben ze er glutenvrij brood bij.

De Haven van Huizen

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: