Kalkovens te Huizen

Achteraan bij de oude haven in Huizen staan drie grote torens, dit zijn de schoorstenen van een oude kalkoven. Tegenwoordig is hierin een restaurant gevestigd, Kalkovens. Het is een van de favoriete restaurants van mijn ouders en ik heb hier samen met hun, maar inmiddels ook met andere, al meerdere keren gegeten. Het is geen probleem voor de keuken om de gerechten dusdanig aan te passen dat ze glutenvrij zijn. Alle keren kreeg ik lekker glutenvrij brood geserveerd, met apart boter en olie erbij. Ga ik bij andere restaurants toch vaak voor veilig en wordt het een biefstuk. Hier durf ik te varieren. Een heerlijk stuk vis met een prachtige saffraansaus, of een malse eendeborst. Bij dit restaurant heb ik het gevoel dat ze echt weten wat gluten zijn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: