Lekker glutenvrij in Huizen (NH)

Binnenkort verhuizen wij naar Huizen (NH), een mooi dorpje aan het Gooimeer met een prachtige hei en vele bossen. Nu heb ik toen ik jonger was ook in Huizen gewoond, dus ik ken de weg, alleen nu nog de glutenvrije weg. Voor de dagelijkse boodschappen kan je goed terecht bij de EKO Plaze, in Bussum, een grote ecologische supermarkt met vele glutenvrije producten. In de Plus Markt in Huizen hebben zij ook een heel groot schap. Ik keek er van het weekend echt mijn ogen uit.

Daarnaast heb ik al twee restaurants ontdekt, waar je goed glutenvrij kunt eten: De Haven van Huizen en de Kalkovens. Er zullen nog vele ontdekkingen volgen ;-).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: