Mmmm…om je vingers bij af te likken.
Benodigheden:
- 250 gram pinda’s grof gehakt
- 125 gram zachte boter
- 250 gram basterdsuiker
- 1 ei, losgeklopt
- 185 gram glutenvrij meel
- 1 theelepel bakpoeder
- 90 gram chocoladesnippers
- 1 eetlepel cacaopoeder
Bereidingswijze
Bekleed de bakplaat met bakpapier. Gehakte pinda’s even in de koekepan oppiepen. Boter en suiker luchtig kloppen, ei er langzaam doorkloppen. Bloem, bakpoeder en cacao boven het botermengsel zeven en erdoor scheppen. Pinda’s en chocolade erdoor roeren. Bergjes maken op de bakplaat.
Baktijd:
Koekjes 15 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 180 graden.
2 tot 3 minuten laten afkoelen op het bakblik voordat ze op het rooster worden gelegd.
Filed under: Producten, Recepten | Tagged: bakles, glutenvrij, koekjes, pinda brownie koekjes |
Geef een reactie