Koninginnedag 2008

Op Koninginnedag staan er heel wat kraampjes met lekkere dingen. Belegde broodjes, hot dogs, loempia’s, broodje warme beenham, poffertjes en pannenkoeken. Lekker allemaal, maar niet als je coeliakie hebt. Daarom was ik ook blij verrast toen wij langs een tafeltje liepen met daarop een barbeque met gepofte aardappelen. Wel even gevraagd of zij wisten of de saus glutenvrij was. Zeker, er zat niks van mayonaise in. Alleen sour cream en kruiden. Dus ook ik heb tijdens de afgelopen Koninginnedag lekker gesmuld op straat.
Koninginnedag 2008

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: