Tapa Feliz te Amsterdam

Weer een lekker restaurant waar je goed glutenvrij kunt eten, Tapa Feliz op de Valeriusstraat in Amsterdam-Zuid. Je kan hier heerlijk tapas eten. Van te voren gebeld en gelijk doorverbonden met de keuken. Genoeg gerechten op de kaart die glutenvrij zijn. Ik ging voor de red snapper, de gegrilde courgettes, de groene salade, de gemarineerde manchego en de gemarineerde champignons. Ook staan er nog verschillende vleesgerechten op de kaart die allemaal glutenvrij zijn. De kok stak zijn hoofd nog even om de hoek om te vragen of alles naar wens was. Hij legde uit dat de patatas bravas van zichzelf wel glutenvrij zijn, maar ze raden af om dit te eten omdat ze dit niet voor de volle 100% konden garanderen. Het wordt toch gebakken in olie waarin ook andere dingen gebakken worden. Het is duidelijk dat deze kok weet waar hij het over heeft.

Ik heb heerlijk gegeten en ga zeker nog een keertje terug.

Tapas

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: