Scherp blijven

Mijn moeder is vandaag jarig en bij een verjaardag hoort gebak. Al van kindsaf aan ben ik gek op hazelnoot-schuimgebak. Gelukkig bleek dit gebak glutenvrij te zijn. Alleen vandaag zag ik dat ze bovenop het gebakje een ander soort hazelnootje hadden gedaan. Ik beet het doormidden en tot mijn grote schrik zat er een krokant koekje omheen. Gelijk het nootje uitgespuugd en mijn mond gespoeld. Geen idee of dat werkt, maar ik doe er alles aan om buikkrampen te voorkomen.

Het hazelnootje zag er mooier uit dan de hazelnootjes voordien, maar geef mij de oude hazelnootjes maar terug. Want dan kan ik lekker van dit hazelnoot-schuimgebak blijven genieten. Ik ga morgen gelijk de banketbakker bellen ;-).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: