Hazelnootschuimgebak

Wat een toeval. Schrijf ik gisteren over hazelnootschuimgebakjes die even niet meer glutenvrij waren, lees ik net in het blad Glutenvrij (nr. 2, juni 2008 ) over een taartenservice waar je een heerlijke glutenvrije hazelnootschuimtaart kan bestellen. Het staat op hun site niet specifiek vermeld, maar volgens het blad moet je bij speciale verzoeken vragen naar de heer R. Buijse. Dus voor iedereen die iemand met coeliakie (lees: mij) wil verrassen…

Nationale taartenbon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: