Toastabags

Ideaal vind ik ze: Toastabags. Ik heb deze zakjes gevonden op de glutenvrije markt in Ede, waar ze te koop waren bij Ton Kwakman. Ik haal een sneetje brood uit de vriezer, stop hem in de Toastabag in de broodrooster en zo ben ik zeker dat mijn broodje glutenvrij blijft. Daarna gooi ik de zakjes gewoon in de vaatwasser. Makkelijker kan niet.

Het enige is dat de sleuf van mijn broodrooster een beetje klein is en ik daardoor de zakjes er niet zo makkelijk in krijg. Maar goed als het tijd is voor een nieuwe broodrooster, weet ik waar ik rekening mee moet houden.

Advertentie

2 Reacties

  1. die zakjes kun je ook gewoon bij de blokker kopen. 1 euro – 2 zakjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: