Op vakantie: Ierland

Deze zomer blijf ik in Nederland, maar ik heb aan al mijn vrienden en familie gevraagd om hun ogen open te houden en mij verslag te doen of ik in hun (vakantie)land ook uit de voeten zou kunnen met mijn glutenvrije dieet.

Het eerste verslag is van een vriend van mij die voor zijn werk in Dublin zit. In Dublin zijn er veel glutenvrije producten te verkrijgen in de supermarkt. Zo schreef een vriend van mij: “Ik zag gisteren in de Superquinn een rijkdom aan glutenvrije producten. Hier een paar snapshots die ik gisteren in de supermarkt heb gemaakt, ze hadden nog wel meer maar daar heb ik allemaal geen foto’s van gemaakt.”

Deze supermarkt zit door heel Ierland, dus volgens mij kan je in Ierland prima uit de voeten met een glutenvrij dieet. Op de website van de Nederlandse Coeliakie Vereniging staat ook veel bruikbare informatie voor geslaagde vakantie in Ierland.

Advertentie

Eén reactie

  1. Even een reactie van een onbekende 😉
    Ik kwam per toeval op deze site.
    Ik ben een maand terug in Dublin geweest en kon daar fantastisch glutenvrij eten. Pizza’s, Tapas: het kan allemaal. zeker een aanrader.

    groetjes,
    Marleen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: