Sushi te Amsterdam

Mijn favoriete restaurant in Amsterdam om sushi te eten is Sushi in de Taksteeg. Een paar jaar geleden ben ik in Japan geweest en hoewel het personeel bij Sushi dan van Chinese afkomst schijnt te zijn, benadert het de sfeer van een Japans sushi restaurant zeer goed. Je kan er lekker ontspannen zitten. Ik ga er vaak met vrienden naar toe en zelfs in mijn eentje, snel wat sushi eten, is er fijn.

Advertentie

3 Reacties

 1. Hey liefje,

  Dit kan ik natuurlijk alleen maar beamen, echt het lekkerste sushirestaurantje (in ieder geval in Amsterdam)!

  Ik heb trouwens nog ff voor je gecheckt hoe het met ons andere ‘favo tentje’ zit en de fritessaus is volgens mij glutenvrij al heb ik het voor de zekerheid nog even nagevraagd. Zodra ik het antwoord heb laat ik het je weten! Je favo ijsje is overigens wel een beetje dubieus. Je kunt het hier nachecken: http://www.mcdonaldsmenu.info/nutrition/ourmenu.jsp

  Dikke knuffel, Mimi

 2. Hey girl,

  Je moet echt een stukje gaan schrijven over de Mc ik heb een mega vriendelijke mail ontvangen op mijn vraag of de fritessaus wel echt 100% glutenvrij is. Ze heeft aangegeven dat de volgende producten glutenvrij zijn:

  – Hamburger, Cheeseburger of Quarter Pounder zonder broodje
  – Franse Frietjes
  – Fritessaus
  – Ketchup
  – Griekse Salade
  – Tonijn Salade
  – Side Salad
  – Balsamico- en Caesar dressing
  – Fruit & YogHurt
  – McFlurry M&M
  – Sundae met Chocolade en/of Nootjes
  – Danoontje Snack
  – Zonnatura Knijpfruit
  – Worteltjes

  Volgens mij moeten we snel weer frietjes gaan eten mèt frietsaus! En voor jou een sundayijsje en voor mij een Mc Flurry toe…hmmmmm.

  Dikke zoen!

 3. Ter info: Restaurant is gesloten van 10 december 2008 tot en met 7 januari 2009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: