GalamaDammen te Koudum

Nadat wij onze spullen op de boot te hebben geinstalleerd hebben wij toch wel een beetje trek gekregen. Het is al laat, negen uur, dus om op zeker te gaan rijden wij met de auto naar het grote hotel GalamaDammen een stukje verder van de plaats waar onze boot ligt. De keuken is nog een half uurtje open en wij besluiten om een klein hapje, alleen een hoofdgerecht, te eten in plaats van uitgebreid te dineren. Ik ga op zeker en bestel een biefstuk. De gebakken aardappeltjes zijn glutenvrij en ook de salade is glutenvrij voor mij gemaakt. Het voelt als een veilig begin van onze zeilvakantie.

Advertentie

Eén reactie

  1. […] De boot is geweldig, een Noordkaper 31 Visserman. Wij brengen de spullen aan boord en rijden naar GalamaDammen om een hapje te […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: