Heinz Sandwich Spread

Thuis eet ik meestal kaas op mijn brood, maar op vakantie ben ik altijd wel in voor iets nieuws. In de havenwinkel vond ik Heinz Sandwich Spread. Alle drie de varianten passen in een glutenvrij én vegetarisch dieet. De variant tomaat-lente-ui smaakt me erg goed. De bekende reclame van Sandwich Spread kwam gelijk weer bij me boven. ‘Lekker fris, lekker anders. Ik houd van “glutenvrij” brood waar fris op zit…’

Tegenwoordig is er ook een nieuwe reclame, maar de oude blijft toch mijn favoriet.


Advertentie

2 Reacties

  1. Ben blij te horen dat ze glutenvrij zijn. Je hebt weinig variatie in beleg als je glutenvrij moet eten. Nog meer advies voor glutenvrij beleg?

  2. I have noticed you don’t monetize lekkerglutenvrij.nl, don’t waste your traffic, you can earn extra cash every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website (they approve
    all sites), for more info simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: