Havencafé Gooimeer te Naarden

Om onze vakantie goed af te sluiten hebben we lekker gelunched bij Havencafé Gooimeer in de jachthaven van Naarden. In het rustige Naarderbos ligt de jachthaven van Naarden, waar je lekker op de eerste verdieping van het havengebouw lekker kunt eten.

Een Griekse salade met fetakaas, tomaat, komkommer, rode uit en pijnboompitten, opgediend op een mooi bord. Een verzorgde presentatie doet het bij mij altijd erg goed. De dressing was echt heel goed, volgens mij gezoet met honing en dille. Er stonden nog twee salades op de lunchkaart die met enige aanpassingen prima glutenvrij te maken zijn. De dinerkaart net op de site bekeken. Mocht het mooie weer aanhouden, dan varen wij binnenkort een keertje langs om deze uit te proberen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: