Kinderlunch bij Hotel Meyer te Bergen aan Zee

Via de Nederlandse Coeliakievereniging ontving ik een uitnodiging voor een glutenvrije kinderlunch. Helaas hoor ik niet bij de doelgroep, maar dacht misschien zijn jij of iemand die je kent wel. Dus hierbij de informatie:

Zondag 21 september: glutenvrije kinderlunch bij Hotel Meyer!

Na het kinderbuffet vorig jaar juni bij Hotel Meyer kregen we van een aantal ouders het verzoek om dit nog eens te herhalen.

Daarom, en om het nieuwe schooljaar goed te beginnen, organiseren we op zondag 21 september a.s. wederom

speciaal voor kinderen met Coeliakie

een heerlijke gluten- en tarwezetmeelvrije

lunch bij Hotel Meyer in Bergen aan Zee*)

*) maar ook de volwassenen kunnen natuurlijk lekker eten.

Zoals velen van u inmiddels weten is glutenvrij eten bij Hotel Meyer niet te versmaden, en we nodigen u en uw kinderen dan ook van harte uit om deze zondag met ons hier te lunchen.

Voor de kinderen is er net als vorig jaar een heerlijk buffet met o.a. pizza, kroket, saté, frikandel, en een droom-toetjes-buffet*) (zie de nummers van Glutenvrij Magazine van vorig jaar juni en sep); de volwassenen kunnen kiezen uit 3 schotels die op deze dag ook glutenvrij zullen zijn (saté met salade, frites en stokbrood, of een maaltijdsalade met vis of geitenkaas (vegarisch)).

Het buffet start om 12.30 uur.

Het kinderbuffet kost € 13,50 per kind; de volwassenen-schotels kosten € 10,50 (saté) resp. € 7,50 (maaltijdsalade) p.p..

U kunt zich aanmelden via nh.aanmelden@glutenvrij.nl, onder vermelding van het aantal kinderen en het aantal volwassenen. (U kunt ook schrijven naar Mellum 60, 1506BM Zaandam, of bellen 075-6168131.)

Graag vòòr 12 september a.s. i.v.m. de benodigde voorbereidingstijd.

We vragen u om de kosten voor de kinderen (€ 13,50 per kind) van tevoren over te maken op Rabobanknummer 12 68 00 189 t.n.v. Ned. Coeliakie Ver/regio NH. Uw aanmelding wordt definitief als wij het bedrag tijdig hebben ontvangen.

We hopen op veel aanmeldingen!

Graag tot ziens op 21 september,

Sandy Reich en Margreet Evenhuis.

*) wat te denken van:

– Chocolademousse

– IJstaart Syberiën

– 2 Soorten bavarois

– Fruitspiesjes

– Flensjes met bolletje ijs en slagroom

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: