Brasserie Bakboord te Almere-Haven

Almere-Haven: wij hebben het helemaal ontdekt. In een klein half uur varen wij vanuit Huizen naar Almere alwaar wij leuke restaurantjes hebben gevonden. ’s Middags gebeld naar Brasserie Bakboord om te reserveren en te melden dat ik glutenvrij eet. Geen probleem. En dat bleek; een heerlijk warm broodje kwam er op tafel met een apart schaaltje boter. Een kleine amuse vooraf. Gevolgd door een spies met gamba’s (zie foto) en als hoofdgerecht een malse eendenborst met een voortreffelijke saus. Helaas moesten wij voordat het donker werd weer terug varen en konden dus niet van een nagerecht genieten.

Bij deze brasserie nemen ze je heel serieus. Bij elk gerecht wordt er expliciet vermeld dat het gerecht glutenvrij is.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: