Molen De jonge Dikkert te Amstelveen II

Een jaar geleden begon ik mijn website met een blog over Molen De jonge Dikkert te Amstelveen. Zoals ik toen al schreef eten wij ieder jaar op 17 september in dit restaurant om de trouwdag van mijn ouders te vieren. Dit jaar was het niet zomaar een diner. Mijn ouders vierden hun robijnen bruiloft, maar liefst 40 jaar geleden gaven zij elkaar het ja-woord. Om dit niet zomaar voorbij te laten gaan, aten wij in Molen De jonge Dikkert met al hun broers en zussen en wat vrienden, net als 40 jaar geleden (al waren mijn zus en ik er toen nog niet bij ;-)). Het eten was weer voortreffelijk.

Een vijf gangen diner, en alles glutenvrij. Dat ik steeds van plaats wisselde, zodat mijn ouders met iedereen konden bijpraten was geen enkel probleem. Nu is Molen De jonge Dikkert ook wel een toprestaurant en denk ik dat het binnenkort misschien zelfs wel weer kans gaat maken op een Michelin ster, maar dat even terzijde. Alle gangen waren even smakelijk en ik had zeker niet het idee dat het mij ook maar aan iets ontbrak. Bij mijn soep kreeg ik een brochette met gesmolten Friese nagelkaas, en als friandises kwamen ze speciaal voor mij met zuurstokroze meringues aan een stokje.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: