Yutaka – Tamari sojasaus

Gisteren sprong ik een gat in de lucht toen ik tijdens het boodschappen doen een flesje tamari sojasaus zag staan in het Japanse schap van mijn Albert Heijn. Yutaka Tamari Soy Sauce is organisch, tarwevrij en glutenvrij. Vanaf nu eet ik ook lekker sojasaus bij mijn sushi en kan ik het als smaakmaker in andere gerechten gebruiken. Waar een mens al niet blij mee kan zijn ;-).

Advertentie

2 Reacties

  1. Hallo Niccky,

    deze gebruik ik ook wel eens maar het gekke is dat er óók op staat dat er gluten in zitten… Heb jij er last van gehad? Ik volgens mij niet iig.

    Groeten, Wilf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: