McDonald’s

Heel ongezond, maar van tijd tot tijd best lekker! Op de website van McDonald’s staat duidelijk vermeld of er in producten bepaalde allergenen, waaronder gluten zitten. Ik dacht dat de sundae ijsjes allemaal glutenvrij zijn, maar kwam er via een vriendinnetje achter dat mijn favoriet: sundae ijsje met warme caramelsaus, wel gluten bevat. Ook zijn niet alle milkshakes glutenvrij, alleen de bananenmilkshake is glutenvrij. Dus het is goed opletten. In elk geval zijn de Franse frietjes glutenvrij en ook in de befaamde fritessaus van de McDonalds zitten geen gluten.

Advertentie

4 Reacties

  1. Hey McLiefie,

    Gaan we snel weer bij onze McVrienden veel frietjes mét frietsaus eten en als toetje…yoghurt met fruit! Hmmmmm, heb er al zin in. Laten we dan gelijk weer ff langs onze vrienden gaan, die hebben we toch echt verwaarloosd :-).

    Hele dikke McKnuffel en McKus van McMimi

  2. Dit klopt NIET, op de website van Mac Donalds is bij de menu info DUIDELIJK te lezen dat de Franse Friet WEL GLUTEN bevat!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Wacht even correctie… Ik denk dat ik op een site ben beland waar de info nog niet bijgewerkt was, want net kwam ik op de site met allergenen info van de Mac en daar staat idd dat DE FRANSE FRIET GEEN GLUTEN BEVAT! 🙂

    • Hi Linda, gelukkig! Ik wilde het al gaan uitzoeken. Maar je moet inderdaad altijd blijven opletten want bedrijven kunnen zomaar hun producten aanpassen en dan zit er opeens wel gluten in. Verstandig is om het ook steeds zelf na te vragen. Groetjes, Nicole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: