De Efteling te Kaatsheuvel

Een weekendje naar De Efteling met een overnachting in Het Efteling-hotel, omdat mijn vader, nu alweer bijna een jaar geleden, 65 jaar is geworden. Het Sprookjesbos is zijn favoriet, zonder de Lange Jan te hebben gezien konden wij niet naar huis.

In het park zelf is het mij gelukt om glutenvrij te eten. Zaterdag werd er in de keuken van het Welkom restaurant, vlakbij Het Carnaval en de Vogelrock, speciaal een glutenvrije lunch voor me gecreëerd met rijst met groenten en wat stoofvlees. Zondag hebben wij bij het Octopus restaurant wat glutenvrije frietjes gegeten. Verder zijn er voor kinderen natuurlijk genoeg snoeperijen die glutenvrij zijn: suikerspinnen, popcorn en spekjes.

Bij het hotel van te voren gemeld dat ik glutenvrij eet. Wij aten mee van het buffet en er was echt volop keus. Ik kreeg glutenvrij brood en een puntzak glutenvrije frites. Als ik had gewild had ik ook nog speciale gerechten van vis voor mij kunnen laten maken, maar echt het eten van het buffet was meer dan genoeg en ik heb lekker gesmuld. Daarna lekker gedroomd van feeën en elfjes in de Torensuite, terwijl mijn neefjes en nichtje in de Hans en Grietje-kamer lagen. Ook het ontbijtbuffet was prima glutenvrij, aangezien diverse soorten vlees en kaas ver weg van het brood lagen. Natuurlijk kreeg ik weer een aantal sneetjes glutenvrij brood.

Alom het weekendje De Efteling was een glutenvrij succes.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: