Elektrisch mes

Mijn moeder gebruikt al jaren een elektrisch mes om grote stukken vlees in mooie plakken te snijden en had mij er een aantal jaren ook een cadeau gedaan. Ik gebruikte dat ding maar weinig en als ik hem al eens uit de kast pakte, begon mijn vriend hard te lachen. De meeste dingen waarvoor ik hem gebruikte, konden net zo makkelijk met een keukenmes. Maar gisteren heb ik het wiel opnieuw uitgevonden. Ik heb prachtige sneetjes brood gemaakt van mijn zelfgebakken brood. Het brood ging niet kruimelen, zoals ik heb als ik het met een gewoon mes snijd. De sneetjes zien er uit alsof ze van de bakker vandaan komen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: