La bonne femme te Maastricht

Van te voren opgezocht waar ik in Maastricht glutenvrij kon eten, maar natuurlijk kon ik me in Maastricht zelf niet meer herinneren waar dit was en lag mijn papiertje thuis. Eerst naar binnen gelopen bij een sfeervol café In de Moriaan. In dit café kan je gezellig een drankje drinken in de mooie serre, maar voor een glutenvrije lunch is de kaart niet geschikt. (ik lees net dat dit het kleinste officiële café van Nederland is) Na een drankje zijn wij bij La bonne femme naar binnen gelopen en dit bleek een goede keuze. Een heerlijke carpaccio salade met een tongstrelende truffelmayonaise. Als je thee bestelt, wel even vermelden dat je geen koekje mag, anders ligt dit koekje tegen je theezakje aan. Al waren ze allervriendelijkst om een nieuwe te brengen. Het water loopt nog steeds in mijn mond als ik aan de truffelmayonaise denk…

Advertentie

Eén reactie

  1. helaas geen eten bij eetcafe de Poort in Utrecht, maar voor de liefhebber wel glutenvrij bier
    (Estrella Dam)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: