Boodschappen bij de Aldi

Een winkel vol met merkloze artikelen. Ach, wat is merkloos, op al die producten staat toch ook een naam cq. merk vermeld, maar het zijn niet de zogenaamde A-merken. Door het concept dat alles in dozen staat houden ze de kosten laag, heel laag. De Aldi wilt dat mensen de belangrijkste levensmiddelen in hun buurt kunnen kopen, altijd vers, altijd van goede kwaliteit en altijd tegen een lage prijs – dat is het Aldi-principe. Verwonderd was ik om te zien dat op de meeste producten extra dieetinformatie stond. Ook als het product zelf geen gluten bevat, maar wel in een glutenhoudende omgeving was geproduceerd stond dit netjes vermeld. De Aldi bespaart op alles dat producten duurder maakt, maar niet op goede productinformatie.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: