Chocolade cupcake

img_6904

Voor ca. 10 cupcakes.

Benodigheden:

  • 150 gram zachte roomboter
  • 150 gram witte basterdsuiker
  • 3 eieren
  • 150 gram glutenvrij cakemeel (bijv. van Twello)
  • ca. 3 eetlepels Nesquick

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 160 graden Celcius. Mix de roomboter met de witte bastersuiker tot een egaal mengsel. Voeg een voor een de eieren toe. Mixen totdat er luchtbellen ontstaan. Zeef het glutenvrije cakemeel tesamen met de Nesquik boven de kom. Schep het meel er luchtig doorheen. Verdeel het beslag over kleine bakjes en stop ze op een bakblik in het midden van de oven.  In circa 25 minuten zijn de cakejes klaar.

Laat de cakejes afkoelen en versier ze indien gewenst.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: