De geur van gerookte knoflook is heerlijk. Alleen hoe verwerk je deze knoflook het best in een gerecht dat zijn gerookte smaak mooi tot zijn recht komt. Het gerecht van vandaag was zeker een succes.
Benodigheden voor 2 personen:
- 4 teentjes gerookte knoflook in plakjes gesneden
- 1 gele paprika in blokjes gesneden
- 300 gram spinazie
- 1 eetlepel olijfolie
- mozzarella in plakjes
- witte balsamico (naar smaak)
Bereidingswijze:
Verhit de olie in een pan. Voeg hierbij de plakjes knoflook toe en de gele paprika. Fruit heel even. Doe dan de blaadjes spinazie in de pan en laat ze slinken. Op smaak maken met zout en peper uit de molen. Leg op een bord de spinaziesalade en leg hier de in plakjes gesneden mozzarella dakpansgewijs naast. Naar smaak een klein beetje witte balsamico over de mozzarella schenken.
P.S. Beter niet maken als je de dag erna een belangrijke bespreking hebt 😉
Filed under: Recepten | Tagged: gele paprika, gerookte knoflook, glutenvrije salade, mozzarella, spinazie |
Geef een reactie