Op vakantie: Zwitserland

Als ik aan Zwitserland denk, denk ik aan kaasfondue. Helaas gaat het niet lukken om in een restaurant glutenvrij te kaasfonduen. Maar een goed alternatief is racletten.

In maart ben ik een paar daagjes naar Verbier geweest, bij vrienden die daar een huisje hadden gehuurd. In de supermarkt daar kan je veel glutenvrije producten kopen. Bij Le Carrefour (nee, niet de supermarkt) en Au Vieux Verbier heb ik goed glutenvrij kunnen lunchen. Het grootste feest voor mij was een glutenvrije raclette bij Le Sonalon. De kaas wordt bij de open haard gesmolten, zie foto, en wordt geserveerd met kleine aardappeltjes, uitjes, vleeswaren en salade. Heerlijk!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: