Klein Jansen te Amsterdam-Oost

Bij Klein Jansen op de Hogeweg in Amsterdam-Oost kan je echt gezellig ‘tafelen’, het is alsof je bij iemand in de huiskamer zit. In het weekend, dat begint op vrijdag, serveren zij een vier-gangenmenu. Vroeger de ‘droom’.  Het is niet goedkoop, maar soms mag je jezelf best een keer verwennen en deze keer werd ik getrakteerd. De producten zijn vers en worden met zorg ingekocht, dat proef je. De gerechten zijn niet standaard en beschikken allen over een hele mooie smaakbalans. Ook glutenvrij kwam ik hier heel goed uit de voeten. Doordat ik ver van te voren had aangegeven dat ik glutenvrij eet, was hier heel veel rekening mee gehouden. Ik kreeg heerlijke sneetjes glutenvrij brood, zelfs zoveel dat ik ze niet eens opkon en er was speciaal voor mij een prachtig dessert gemaakt. Het personeel is uiterst vriendelijk. Kortom, ik ben vol lof over Klein Jansen en ben blij dat ik hier ook glutenvrij kan eten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: