www.glutenvrijerecepten.nl

Tijdens de glutenvrije en suikervrije workshop kwam ik in contact met Jeandrine Kastelein. Zij heeft zelf geen coeliakie, maar een van haar kinderen. Zij houdt een website bij met glutenvrije recepten: http://glutenvrijerecepten.come2me.nl/.
Jeandrine gaf als een makkelijk alternatief voor een bodem van een quiche de volgende tip:
Meng 125 gram wit broodmeel met 125 gram kwark en 2 eetlepels olijfolie. Geheel met een vork doorelkaar mengen en over bodem van het bakblik verdelen. Ik heb het vorige week gelijk uitgeprobeerd en de bodem was zeer smakelijk en bovendien erg luchtig. Dank voor de goede tip!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: