Ellen’s Pannenkoek

Een druilerige zondagmiddag, geen zin om naar buiten te gaan, wat is er dan gezelliger om pannenkoeken te gaan bakken. Van de glutenvrije markt had ik nog een pak pannenkoekmix van Ellen’s Allergy Friendly, eieren en melk heb ik altijd wel in huis, dus aan de slag. De mix is vrij van gluten, tarwe, koemelkeiwit, kippenei, noten, pinda’s en sesam. Eerlijk waar de mix is echt geweldig! “Die smaakt als een ECHTE pannenkoek”, zei mijn vriend. Het IS een ECHTE pannenkoek ;-).

Allergy Friendly Pannenkoekmix

Ik heb de pannenkoek gebakken in SunRice Aangenaam koken voor koken, bakken en braden. Hierin blijven de pannenkoeken lekker zacht en het is ook nog eens gezond.

Ellen’s Allergy Friendly is nieuw op de glutenvrije markt. De producten die ik tot nu toe heb uitgeprobeerd: pannenkoekmix met teff en kokosmuesli waren allebei heel smaakvol. Ze hebben helaas nog niet heel veel verkooppunten, maar het is gelukkig verkrijgbaar bij COOP, De Tuinen en Jan Linders.

Advertentie

2 Reacties

  1. wat een leuke manier van kennis delen! ik woon ook in amsterdam 2 kidneren met coeliakie. Ik heb van mixwell de pannekoekenmix ontdekt en deze is echt heerlijk. Ik doe er meer water bij dan op het recept staat maar volg verder gewoon de aanwijzingen. Ook vrienden die bij ons komen eten vinden de pannekoeken erg lekker gr hilde

  2. Handig deze web-log, van alles op terug te vinden, heerlijke recepten, goede informatie, links etc.
    Mijn dochter (ook coeliakie allergie) zal hier bijzonder blij mee zijn, dit gaan we op ons gemakkie helemaal doorspitten en uitproberen.
    Geweldig, groetjes van Heleen en Hedi Koch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: