27 september 2009: Week van de smaak – glutenvrije brunch

Graag breng ik het volgende onder de aandacht:

“WEEK VAN DE SMAAK”

Gezellig dagje uit met ’n strandwandeling in Egmond aan Zee en iets lekkers eten? Dat kan, want, tijdens de landelijke “WEEK VAN DE SMAAK”, organiseert de regio Noord­Holland op zondag 27 september een glutenvrije brunch in Egmond a/d Hoef.

Waar Brasserie Woudhoeve Adres Driehuizerweg 8, 1934 PR, Egmond aan de Hoef

Wanneer 27 september 2009 van 12.00 uur t/m 14.00 uur (welkom vanaf 11.00 uur)

Prijs € 22,00 voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar € 11,00 Aantal personen 100 (volwassenen + kinderen)

Opgeven voor 18 september 2009

Deze brunch staat in het teken van een familie uitje. De brunch is in buffetvorm. Tussen 12 en 14 uur is softdrink gratis. Uiteraard is er ook ’n glutenvrij kindermenu. Voor de kinderen is er vanaf 11 uur animatie geregeld. Bij mooi weer kunnen zij gebruik maken van het verwarmde buitenbad. Bij dit buitenbad is geen toezicht.

Opgeven per e-mail via nh.aanmelden@glutenvrij.nl of per brief aan NCV regio NH, p/a Caro van Eijcksingel 36, 2135 TC Hoofddorp. Vermeld bij opgave: “Woudhoeve”, lidmaatschapsnr, aantal personen (volwassenen en kinderen), preferenties (tarwezetmeel­ en/of lactosevrij, vegetarisch). De leden van Noord-Holland krijgen de uitnodiging (indien men dit heeft opgegeven) per mail of per post toegestuurd. NB: Uw aanmelding is pas definitief als het benodigde bedrag is overgemaakt op bankrekening nummer: 12 68 00 189 t.n.v. NCV/regio NH onder vermelding van WOUDHOEVE en u een bevestiging heeft ontvangen. De aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst van betaling op de genoemde bankrekening.

Kijk voor eventuele nieuwe informatie bij de web “Agenda” van Noord-Holland via www.glutenvrij.nl.

TIP: ga voor de brunch een strandwandeling maken om eetlust op te wekken of doe dit na de brunch om de extra “pondjes” er weer af te lopen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: