Ik wil Bolletje – Glutenvrije Beschuit

Het lijkt erop dat het idee van Gerda gaat winnen. Tot 25 november kan je nog stemmen op Glutenvrije Beschuit van Bolletje. Klik hier.

Vorige week zocht ik op internet naar glutenvrije beschuit met muisje. Ik ben zwanger :-). Wat ik het meeste mis als er een kindje geboren wordt is de beschuit met muisjes. Beschuit met muisjes, ik at het als ontbijt, als lunch, gewoon lekker tussendoor. Toen mijn zus haar eerste kreeg, at ik met elk bezoek dat langskwam ook een beschuitje mee. Ik wist destijds nog niet dat ik coeliakie had.

Gerda Hobert is met haar idee: glutenvrije beschuit, door naar de finale. Zij moet het opnemen tegen 9 andere finalisten. Ik hoop echt dat zij gaat winnen. Want Bolletje beschuit is echt de lekkerste!

Als De Ruyter zijn muisjes ook nog even glutenvrij kan maken, dan wordt ik in mei 2010 de gelukkigste glutenvrije mama.

Toevoeging 13 april 2010:  Alle De Ruijter-producten passen in een glutenvrij dieet volgens de norm van de Codex Alimentarius (minder dan 200 ppm gluten).

Advertentie

6 Reacties

 1. Na de geboorte van mijn dochter Eva heb ik glutenvrije beschuit van Le Poole gegeten, met gestampte anijsblokjes. Miste een beetje de knapperige muisjes, maar het was een goed alternatief.
  Op de pakjes van De Ruyter staat dat we ze altijd kunnen bellen met suggesties. De vlokken zijn al glutenvrij, nu de vruchtenhagel en de muisjes nog…
  Meer per mail.
  Groetjes, Mirjam

 2. Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap. Geniet er lekker van. Wat betreft de beschuit met muisjes. Beschuiten van LePoole eet mijn dochtertje ook meestal. Maar eerlijk gezegd ging ik ervan uit dat de muisjes glutenvrij waren.Ik zal het eens gaan opzoeken op het livaad.
  Blijft soms toch lastig.
  Succes met alles. Lees je weblog regelmatig en altijd met plezier.

 3. Gefeliciteerd met je zwangerschap!
  Ik heb afgelopen maart heerlijk gegeten van de 6 dure beschuitjes met roze muisjes. Ze bevatten nl wel tarwezetmeel, maar zijn glutenvrij bevonden.

 4. Voor de zekerheid even een email naar De Ruyter gestuurd en dit was hun reactie:

  Geachte mevrouw Kaskens,

  Hartelijk dank voor uw e-mailbericht.

  Alle De Ruijter-producten passen in een glutenvrij dieet volgens de norm van de Codex Alimentarius (minder dan 200 ppm gluten).

  Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,

  KONINKLIJKE DE RUIJTER B.V.

  Pauline Tieleman
  Consumentenservice De Ruijter

  Dus dat wordt binnenkort glutenvrij beschuit met muisjes. Ik verheug me er nu al op.

 5. ik heb de ruyter geschreven en als antwoord een lijst van hun glutenvrije producten gekregen. de muisjes staan hier niet bij. Maart 2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: