www.glutenvrijetaart.nl

Vanmiddag kwam onze stagiaire voor haar afscheid met een prachtige taart op kantoor. “Deze taart is glutenvrij” stond er op de doos. Ik kon mijn ogen niet geloven. Een taart zoals je die bij de banketbakker haalt. Prachtig met ons logo en marsepeinen roosjes. En de smaak…echt voortreffelijk. Niet te zoet, heerlijk luchtige cake en fris met vruchtjes. Onze stagiaire had de taart besteld via www.glutenvrijetaart.nl en ’s ochtends opgehaald in Almere. Ze vertelde dat ze een kijkje in de keuken had mogen maken en dat het er allemaal geweldig uitzag.

’s Avonds met de andere helft van de taart naar mijn zus gereden. We zijn het er unaniem over eens: de lekkerste glutenvrije taart die wij ooit hebben gegeten en misschien wel de lekkerste taart ooit.

Dankjewel Bijoux, dat jij dit geweldige adres voor mij hebt ontdekt. We waren bij Nicole Cretu heel blij met jou als stagiair en nu ben ik ook heel blij met jou als glutenvrije speurneus ;-).

Advertentie

4 Reacties

 1. Hoi,
  wij hebben, na dit gelezen te hebben, ook een glutenvrije taart besteld voor ons verjaardagsfeestje. Hij was inderdaad heerlijk! Een aanrader en bedankt voor de tip!
  groet, Corinne

 2. Bij de grote AH winkels in de diepvries liggen verrukkulukke glutenvrije taarten, soort vlaaien,
  uit Zweden, met kersen of abrikozen etc.
  Geweldig en een voorraad in de vriezer is wel
  heel gevaarlijk hoor (ze smaken naar meer)

 3. IK heb niet als je berichtjes teruggelezen, dus mogelijk weet je dit al lang 🙂 maar mocht je zelf aan het bakken willen slaan, probeer dan eens “De Joodse keuken” van Claudia Roden. Hierin staan meerdere baksels met een basis van amandelen in plaats van bloem. De sinaasappel chocoladetaart van Nigella Lawson is ook zonder bloem trouwens ( én heel gemakkelijk te maken én verslavend lekker ).

 4. ik maak ook glutenvrije taarten.
  hierbij de link voor de liefhebbers 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: