Frispy – fruit & crispy

Een gezond tussendoortje ontdekt: Frispy! Ik stond te wachten op het station en dan loop ik altijd even de AH-to-go in op zoek naar nieuwe producten. Ja, favoriete tijdsbesteding als ik moet wachten is het lezen van etiketten. Mijn oog viel op de verpakking van Frispy. “100% natural”, fruit maar dan crispy. Gelijk even uitgeprobeerd. Erg lekker en een goed alternatief voor als je zin in iets zoets hebt.

Alleen water wordt uit het fruit onttrokken, wat overblijft is een gezond, knapperig tussendoortje. Lekker glutenvrij!

Advertentie

2 Reacties

  1. leuke site, ik ben zelf ook samen met mijn zus een glutenvrije site begonnen.
    ik kwam er later pas achter dat jij ook een soortgelijke site hebt. alleen op die van ons staat nog niet zoveel 😛 maar daar wordt aan gewerkt.

    groetjes
    rose

  2. Kijk eens op http://www.pukster.nl voor lekkere glutenvrije (bijv. Nakd, Yuno en Frispy) tussendoortjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: